6a MILLA PER LA DIVERSITAT FUNCIONAL DE SANTA PERPÈTUA 2019

La prova que va comptar amb gairebé 750 inscrits en les diferents categories, va ser organitzada per l´Ajuntament de Santa Perpètua amb la col.laboració de les entitats Espiral Catalunya i ADSP Junts per la diversitat.

L´activitat estava dividida en quatre proves: una cursa de 400 metres per a les categories prebenjamí i benjamí; una altra prova de 800 metres per a les categories aleví i infantil; una cursa de 800 metres per la diversitat funcional; i la Milla, de 1.609 metres, per a cadets, juvenils i sèniors.

Totes les persones participants van rebre com a obsequi una samarreta commemorativa, mentre que als tres primers classificats de cada categoria se´ls va lliurar un trofeu.

Agrair a tots els i les alumnes de l´INS Estela Ibèrica que van participar a la cursa i aprofitar per fer una menció a aquells que vam fer pòdium a les seves respectives categories: Estela Pineda (1e ESO), Ainoa Marchante (4t ESO),k Ibrahim Lahmidi (4t ESO), Sandra MOntoliu (4t ESO), Marta Montoliu (4t ESO), Alan Britcha (1r Batxillerat) i Aaicha Lahmidi (1r Batxillerat).

Gràcies a tots i totes per compartir un diumenge ple de somriures, esport i activitat física.