VÍDEOS DELS TALLERS D´OFICIS DE L´AULA OBERTA

Aquí teniu els vídeos dels tres tallers d´oficis que enguany han cursat els alumnes de l´Aula Oberta gràcies al suport de l´Ajuntament de 
Aquí teniu els vídeos dels tres tallers d’oficis que enguany han cursat els alumnes de l’Aula Oberta gràcies al suport de l’Ajuntament de Santa Perpètua i a la col·laboració del GSIS Escola Barcanova i del GSIS Hípica Can Taió. Els vídeos es van presentar el passat divendres 8 de juny a l’Acte de Lliurament de Diplomes als Projectes d’Atenció a la Diversitat i ara ja són aquí, disponibles per a tots vosaltres. Esperem que us agradin!


Vídeo del Taller de Fusteria


Us mostrem un vídeo del Taller de Fusteria que els alumnes d'Aula Oberta han fet a les instal.lacions de la Granja Soldevila. Es pot veure com fan quatre dels treballs pràctics que han fet al llarg del curs: uns taulers de tres en ratlla fets amb marqueteria, unes caixes decorades amb decoupage, la restauració de diferents mobles i la fabricació d'uns tamborets a mida. Com veureu, han fet alguns treballs dignes de professionals.




Vídeo del Taller d’Equitació i Mosso de Quadra


En aquest vídeo podreu veure com els nostres alumnes d’Aula Oberta han après una professió tan complicada com és la de mosso de quadra i han pogut viure en primera persona com és la rutina a una hípica. També s’han pogut iniciar en una disciplina esportiva tan apassionant com és l’equitació i ho han fet en unes instal·lacions privilegiades com són les de l’Hípica Can Taió.









Vídeo del Taller de Cuina


Us presentem un petit tastet d’algunes de les receptes del Taller de Cuina que més èxit han tingut entre els alumnes de l’Aula Oberta. El taller ha tingut lloc a les instal·lacions del GSIS Barcanova i ha permès als nostres alumnes endinsar-se al món de la gastronomia, aprendre a dominar diferents tècniques culinàries i elaborar infinitat de receptes (entrants, plats típics, plats exòtics, postres, rebosteria…).