VISITA A GUISSONA. CFGM Activitats Comercials Logística

El passat 14 de febrer, els nostres alumnes del CFGM Activitats Comercials Logística vam visitar les instal.lacions del grup alimentari de Guissona, "Bon Àrea", on es fa el cicle productiu complet, que consisteix en l´activitat ramadera, l´activitat industrial i la venda directa dels seus productes.
En arribar al poble de Guissona vam fer una visita pels seus carrers, on el guia ens va explicar com va ser l´inici de la vida urbana a l´època romana, amb la fundació de Iesso (actual Guissona), tal i com es pot veure a les fotografies de les excavacions de la ciutat romana. Vam visitar el museu, on vam veure monedes de l´època romana entre d´altres. Posteriorment, al període que segueix la dissolució de l´imperi romà, destaca que a partir de l´any 732 el territori de Guissona esdevindria un espai de frontera entre els comtats cristians i el territori andalusí.
També vam visitar l´església i el magnífic retaule de la patrona de la vila: La Verge del Claustre. La visita va continuar en les instal.lacions del grup alimentari, on vam veure l´activitat industrial i logística. Posteriorment "Bon Àrea" va convidar a tots els nostres alumnes i professors a dinar en el seu restaurant.
Tots els professors acompanyants voldríem agrair als nostres alumnes el seu interès i il.lusió mostrat, així com a "Bon Àrea" per facilitar-nos els mitjans i fer possible aquesta excursió.

Els professors