DIVENDRES DOLÇOS


Els Divendres Dolços no deixen de sorprendre als usuaris de l'INS Estela Ibèrica


Una jornada ben dolça i entretinguda va tenir lloc el divendres 22 a l'INS Estela Ibèrica. A l'hora de l'esbarjo de 11 a 12 h,  els alumnes de 4t amb la finalitat de contribuir a finançar el seu viatge de fi d'etapa i amenitzar la jornada nadalenca, van elaborar una gran varietat de PASTISSOS amb motius nadalencs per l'esmorzar.  


També van organitzar una TÓMBOLA en la qual per 1 euro van entregar una butlleta amb un número premiat amb un regal   i la mateixa butlleta va servir per la RIFA d'una PANERA. Va haver gran participació i els alumnes s'ho van passar d'allò més bé.




























El divendres 11 de novembre el grup format per Joel Jimber, Eva Domínguez, Noelia Domínguez, Manel Hueltes i Arturo Julve  van oferir uns deliciosos pastissos casolans en forma de pizza i uns bombons de xocolata embolcallats amb una cullera coberta de xocolata desfeta amb conguitos de colors. 
Es nota que els nois-es estan molt motivats per aquesta iniciativa que els permetrà finançar part del seu viatge a "Itàlia"

Arturo Julve, Eva Domínguez, Noelia Domínguez, Joel Jimber i Manel Hueltes
Detall cullera
Culleres de xocolata

Galetes amb forma de pizza



_____________________________________________________________________________________________________


Cartell fet per alumnes de Dibuix a 4rt ESO


Com és tradició de cada curs, els alumnes de 4t van començar aquest divendres 28 d'octubre, els Divendres Dolços (fins al maig)  amb l'objectiu de contribuir a  finançar part del seu viatge de fi d'etapa a Itàlia. 









Anna Pérez, Ariadna Berzunces, Judirh Urbano i Ainhoa Morales

 Per 1 euro van oferir pastissos artesans, elaborats a casa, a tota la Comunitat Educativa. Aquest divendres com a festivitat de la Castanyada e inici del pont, els alumnes formats per : 
 ANNA PÉREZ- ARIADNA BERZUNCES- JUDITH URBANO- AINHOA MORALES i PRISCILA SÁNCHEZ ens van sorprendre amb uns dolços molt especials